Wellicht ben je van plan binnenkort in het huwelijk te treden, en overweeg je om je huwelijk kerkelijk te laten inzegenen. In dag geval: Van Harte Gefeliciteerd met je voorgenomen huwelijk en fijn dat je ons op onze website hebt gevonden! De pastor van onze parochie zal jullie huwelijksviering met veel plezier en toewijding voorbereiden en voorgaan.

Om je te ondersteunen bij het vormgeven van de huwelijksmis, en alles wat daarbij komt kijken, neem je allereerst contact op met het secretariaat. Het secretariaat stelt een document ter beschikking dat is opgesteld om bruidsparen inzicht te geven in het wat en hoe tijdens de voorbereiding en de gang van zaken tijden de huwelijksinzegening. Ook kun je bij het secretariaat de huwelijksdatum vastleggen. Wacht hier niet te lang mee!

 

Het secretariaat is op maandagmorgen tussen 10.00 uur en 11.30 uur bereikbaar via telefoonnummer 0223-531332. Ook is het secretariaat goed per email te bereiken: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nota bene: Mocht je twijfelen over een kerkelijke inzegening, neem dat contact op met de pastor en vraag een vrijblijvend gesprek aan. De pastor is heel goed in staat je te laten inzien of een kerkelijke inzegening bij je past.

Copyright © 2004-2023. OLV Praesentatie Anna Paulowna.