Onze Lieve Vrouwe Praesentatie

Anna Paulowna

Inlogformulier

Artikel plaatsen?
dan eerst inloggen.
.


In onze parochie bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan het Heilig Vormsel. We werken met het project "In vuur en vlam”. Het project bevat zes hoofdstukken waarin de jongeren in kleine groepjes worden voorbereid op het sacrament van het Vormsel. De zes bijeenkomsten staan onder leiding van gastouderparen. Zij werken afwisselend op de Spoorbuurtschool te Anna Paulowna, de Sint Janschool te Breezand en de Sint Jozefschool te ‘t Zand.

Voorafgaand aan de avonden met de kinderen vindt de instructie plaats van de gastouders. Per keer worden twee nieuwe hoofdstukken doorgesproken en de vorige geëvalueerd door diaken Henk Schrader. Hij is, samen met pastoor Ivan, regelmatig aanwezig tijdens de avonden met de jongeren.

In september kunnen de ouders een informatieavond over het vormsel bezoeken. In november begint het project voor de jongeren. In mei worden de jongeren gevormd in één van onze parochiekerken.

Voor het project krijgen alle kinderen in groep 8 van de St. Janschool aan het begin van het schooljaar een uitnodiging, maar het is in principe toegankelijk voor iedereen. In de Polderbode staat daartoe een algemene aankondiging.

Naast het project gaan de jongeren in het voorjaar naar de Bavodag in Haarlem. Daar ervaren zij dat er nog veel meer jongeren gevormd worden in Nederland.

 

Voor dit jaar zijn wij op zoek naar een coördinator van deze werkgroep namens de parochie Breezand

 

Namens de werkgroep:

Anita Bakker

Coördinator parochie ‘t Zand

0224-593364

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Inge Kaptein

Coördinator parochie Anna Paulowna

0223-763777

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

 

 De groepsfoto van 2016 voor de Onze lieve Vrouwe Visitatie kerk te 't Zand.

 

 De groepsfoto van 2015 voor de st. Jan School ( achter de kerk) te Breezand.

 

 

 De groepsfoto van 2014 voor de st. Jan kerk te Breezand.

Copyright © 2017. OLV Praesentatie Anna Paulowna.