Met een nieuw jaar in het verschiet kijken wij tevreden terug op onze acties in november en december 2020.

 

Zaterdag 21 november vierden we het diaconaal weekend met als thema 

                                   “Aandacht voor het kind”

                                    

Tijdens deze viering werd een ervaring van een pleeggezin verteld die al zo’n 50 kinderen een (tijdelijk) veilig onderdak hebben gegeven.. Zij worden hierin ondersteund door organisatie Parlan. De collecte werd deze viering gehouden voor Parlan, om hen te steunen in hun mooie en belangrijke werk. Waar staat Parlan voor?

Parlan staat voor kinderen, jongeren en hun opvoeders met vragen rondom opgroeien en opvoeden en biedt ondersteuning en behandeling als de directe omgeving onvoldoende antwoord kan bieden.

Alle kinderen moeten zich veilig en gezond kunnen ontwikkelen. Juist kinderen die het moeilijk hebben verdienen het om gezien te worden. We willen er vroegtijdig voor hen en hun gezinnen zijn, en ze pas loslaten als dat kan. Daar ligt namelijk onze expertise: jeugdhulp en behandeling bieden aan kinderen en jongeren met complexe, meervoudige problematiek of in complexe situaties.

Door de corona maatregelen was de opkomst in de kerk minder hoog, toch hebben we met elkaar een mooi bedrag opgehaald.

De totale opbrengst van de collecte is €96,10. PCI heeft dit aangevuld tot €150,-

De opbrengst is samen met de opbrengsten van de diaconale vieringen in `t Zand en Breezand worden overgemaakt naar Parlan.  

 

Boodschappentas actie - kerstactie

In de week voor de feestdagen hebben we op 4 adressen mensen mogen verblijden met een heerlijke kerststol geschonken door bakkerij Alkemade en een kerstster geschonken door Supermarkt Deen. 

Daarnaast ontvingen de mensen van PCI Anna Paulowna een boodschappenbon en voor de kinderen een bon te besteden bij Action.  

Iedereen bedankt voor het aanmelden van deze gezinnen. 

 

PCI Anna Paulowna

Copyright © 2006 - 2019.  OLV Praesentatie Anna Paulowna.