Afgelopen half jaar zijn er nieuwe gezichten in de werkgroep Caritas/PCI Anna Paulowna gekomen. Alice de Vries is onze helpende hand achter de schermen. Ron Slippens is sinds kort penningmeester en Silvia Schilder secretaris sinds 2014. Wij stellen ons graag aan u voor. 

 

Ron Slippens, 51 jaar Ik ben getrouwd en heb een dochter van 21 en een zoon van 20. Woon ongeveer 23 jaar in Anna Paulowna en daarvoor 6 jaar in Hoogkarspel gewoond. Ben geboren in Wieringerwerf en heb daar tot en met mijn 22 bij mijn ouders gewoond. Ik ben van huis uit Katholiek. Ik werk bij de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord in de functie van Financieel adviseur. Ik ben eind vorig jaar gevraagd om penningmeester te worden van de PCI-Anna Paulowna. Ik heb daar ja opgezegd, omdat ik als vrijwilliger ook iets wilde doen voor de samenleving.

Hallo, ik ben Silvia Schilder en woon in Anna Paulowna. Ik ben getrouwd met Theo en we hebben 3 kinderen van  24, 21 en 18 jaar. Vanaf het moment dat we zijn komen wonen in Anna Paulowna, in 2001, ben ik betrokken geweest bij onze Spoorbuurtkerk. Vooral de gezinsviering, kindernevendienst, kinderkoor vond ik erg leuk om te doen.  Sinds 2014 ben ik werkzaam bij de werkgroep Caritas/ PCI Anna Paulowna.

In datzelfde jaar ben ik afgestudeerd en ben ik leerkracht op IKC Spoorbuurt en werk hier met veel plezier. 

Wat betreft mijn werkzaamheden bij de PCI? Ik hoop dat we tijdens onze kerstactie en daarbuiten veel mensen een helpende hand kunnen bieden. 

Het is  fijn om te zien dat je mensen een klein lichtpuntje kunt geven. 

 

Contact?

tel. 0223-534854

Copyright © 2004-2023. OLV Praesentatie Anna Paulowna.