De viering van november in de Keijzershoff is de laatste jaren een heel speciale viering. Tijdens deze viering wordt namelijk ook het sacrament van het H. Oliesel toegediend aan diegenen die dat willen.

Diegenen die dat niet willen kunnen gewoon rustig blijven zitten en kijken hoe dat gaat. Je hoeft je van te voren niet op te geven of te melden dat je het sacrament wilt ontvangen. Het geheel is ingebed in de eucharistieviering waarin pastoor Ivan zal voorgaan.

Waarom zou ik het H. Oliesel ontvangen?  Ik ben toch niet ziek en ga voorlopig niet dood. Om het te mogen ontvangen hoef je daar echter niet op te wachten. We komen allemaal weleens een periode in ons leven tegen dat we niet zo lekker in ons vel zitten om het voorzichtig uit te drukken. Zou je dan geen kracht kunnen putten uit dit sacrament? We komen ook allemaal eens in de herfst van ons leven. Ook dan is het een mooi moment . En het fijne van dit sacrament is dat je  het ook meerdere keren mag ontvangen. Je hoeft niet te wachten tot de laatste grens van het leven.

De viering is 20 november en begint om 10:00 uur en na afloop drinken we koffie.

Iedereen die belangstelling heeft is van harte welkom. 

Namens de werkgroep “Omzien naar elkaar”, Leo van Dijk, catecheet

Copyright © 2018. OLV Praesentatie Anna Paulowna.