Wat is er in onze parochie te doen voor de jongeren vanaf 12 jaar vroegen wij ons af. Niets, was het antwoord, maar daar konden wij ons niet bij neerleggen. Zodoende is afgelopen jaar voorzichtig gestart met een aantal avonden voor de jongeren. Inloop met een gezamenlijk begin in de kerk, waarna we naar de pastorie gaan om met muziek als rode draad te praten over dat wat muziek voor hun betekent. Bij deze avonden waren pastor Ivan en diaken Henk ook aanwezig om met hen van gedachten te wisselen.

Van het voorjaar kwam het idee naar voren om voor de ouderen uit onze parochie een gezamenlijke maaltijd te organiseren, welke in juni plaats heeft gevonden. Door iedereen werd dit als zeer positief ervaren en voor herhaling vatbaar.

Komende maanden gaan de Experience avonden weer van start. De eerste avond was vrijdag 13 oktober, inloop is vanaf 19.15u, waarna we om 19.30u starten. De avond sluiten we af met chips en drinken achter in de kerk.

Het thema is deze avond “bang”, en dat is iedereen wel eens. Welke muziek geeft jouw dan houvast of welke muziek vindt jij beangstigend?

Na vrijdag de dertiende zijn de volgende data: 1 december, 2 februari, 15 april (zondag) en 1 juni.

 

Diana Klaver

 

Copyright © 2006 - 2019.  OLV Praesentatie Anna Paulowna.