Er is een hoop gebeurd de laatste tijd:

De geslaagde drie koningenactie, de gezellige klaverjasavond, een volle week lelieschubben én een heel bijzondere samenwerking met st. Yanti die leidde tot een swingende, inspirerende muzikale middag. En daartussendoor worden er met een rustige regelmaat schoolboeken verkocht. Zo al met al lopen de acties van Kansrijk prima. En dat is natuurlijk goed nieuws voor de kansarme kinderen in Kenia die daardoor wat meer perspectief krijgen op een mooiere toekomst omdat zij voorzien kunnen worden van schoolgeld. Ook kregen we bericht uit Tanzania dat de mede door Kansrijk gesponsorde rolstoelwerkplaats, gecoördineerd door onze oud plaatsgenote Anna Kuijs, aan het opstarten is.

 

En nu staat de volgende activiteit alweer te gebeuren:

Kansrijk Paasworkshop. Maandag 30 maart zal de, door stichting Kansrijk georganiseerde, succesvolle eerste editie “Paasworkshop” van 2014 een vervolg krijgen. Onder het genot van koffie, thee en lekkers wordt er onder begeleiding of naar eigen inzicht een bloemwerkstuk voor Pasen gemaakt. Dit jaar kunnen er wat meer mensen meedoen dan vorig jaar omdat de locatie wat ruimer is: het is bij Jan Roovers, Molenvaart 307 in Anna Paulowna. We beginnen om 19.30 uur. De kosten zijn € 35.- pp. incl. alle materialen. De opbrengst van deze avond is natuurlijk weer bestemd voor de betaling van schoolgeld voor kansarme kinderen in Kenia.

Opgeven kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch bij Lisa Straathof 0223-860861.

Heeft U onze website al eens bezocht? Zeker de moeite waard: www.stichtingkansrijk.nl

Copyright © 2004 - 2022 OLV Praesentatie Anna Paulowna.