-Op maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur kunt u op de pastorie terecht voor het bespreken van intenties. Dit kan zowel persoonlijk als telefonisch. De gastvrouwen zijn dan aanwezig. Denkt u wel aan de 1,5 meter afstand tot elkaar!. Tevens is de kerk dan open voor het opsteken van een kaarsje of persoonlijk gebed.

- Zondag 3 oktober: kerkhoppen van 12.00 tot 17.00 uur (voor info zie verderop in deze pastorale)

- Op maandag 18 oktober is er de mogelijkheid tot aanbidding en het bidden van de rozenkrans. Aanvang 10.00 uur

- Keijzershoff viering: dinsdag 19 oktober met medewerking van het Keijzershoffkoor

Parochiaan ziek? Laat het ons weten!

In het verleden kregen we bericht als een parochiaan ziek was of in het ziekenhuis of hospice was opgenomen. Vanwege privacy mag dit niet meer. Nu hopen we dat anderen dit aan ons doorgeven. Daarom nodigen wij u uit, als bij een zieke thuis of in het ziekenhuis bezoek op prijs wordt gesteld door iemand van het pastoraal team of de bezoekersgroep, dit aan ons door te geven. Daarbij wel even vermelden het thuisadres of in welk ziekenhuis of verpleeghuis de patiënt wordt verpleegd.

Grasmaaier gezocht m/v (herhaalde oproep)

Voor het onderhouden van het gazon bij de kerk zoeken we iemand die regelmatig het gras wil maaien. We hebben een motormaaier, alleen geen bediener van dit apparaat. Tijdstip van maaien kan zelf gekozen worden. Aanmelden/ informatie bij “het hoofd van de tuinploeg” Henk van Kooten , tel. 0223-533899.

Adreswijziging

Wilt u bij adreswijziging, door verhuizing of andere wijzigingen in het gezin  die voor ons van belang zijn, dit ook even doorgeven aan het parochiesecretariaat zodat onze administratie van de parochianen goed op orde blijft. Dit kan storende fouten voorkomen. Dank U.  

Organisten

We zijn op zoek naar mensen die met een orgel of piano een  kleine  koorgroep of samenzang willen begeleiden.  De instrumenten kunnen niet wachten, de akoestiek in onze kerk is geweldig. Voor informatie neem je contact op met Pathuma Neeft 06-482 808 22 of Hans van Tongerlo 06- 461 492 05.

Copyright © 2004- 2021. OLV Praesentatie Anna Paulowna.