Agenda

-Op maandagochtend van 10.00 tot 11.00 uur kunt u op de pastorie terecht voor het bespreken van intenties. Dit kan zowel persoonlijk als telefonisch. De gastvrouwen zijn dan aanwezig. Denkt u wel aan de 1,5 meter afstand tot elkaar!. Tevens is de kerk dan open voor het opsteken van een kaarsje of persoonlijk gebed.

- Op maandag 20 december en 17 januari is er de mogelijkheid tot aanbidding en het bidden van de rozenkrans. Aanvang 10.00 uur

- Keijzershoff viering: dinsdag  18 januari met medewerking van het Keijzershoffkoor. (afhankelijk van coronamaatregelen).

 

Keijzershoff viering:

De viering in Keijzershoff ging in november niet door i.v.m. de nieuwe coronamaatregelen. Ook de viering van 21 december vervalt door dezelfde oorzaak. Of er weer een viering op 18 januari kan plaats vinden hangt af van de dan geldende beperkingen. Wij zullen dat tijdig laten weten.

Parochiaan ziek? Laat het ons weten!

In het verleden kregen we bericht als een parochiaan ziek was of in het ziekenhuis of hospice was opgenomen. Vanwege privacy mag dit niet meer. Nu hopen we dat anderen dit aan ons doorgeven. Daarom nodigen wij u uit, als bij een zieke thuis of in het ziekenhuis bezoek op prijs wordt gesteld door iemand van het pastoraal team of de bezoekersgroep, dit aan ons door te geven. Daarbij wel even vermelden het thuisadres of in welk ziekenhuis of verpleeghuis de patiënt wordt verpleegd.

                          

Adreswijziging

Wilt u bij adreswijziging, door verhuizing of andere wijzigingen in het gezin  die voor ons van belang zijn, dit ook even doorgeven aan het parochiesecretariaat zodat onze administratie van de parochianen goed op orde blijft. Dit kan storende fouten voorkomen. Dank U.

Copyright © 2004 - 2022 OLV Praesentatie Anna Paulowna.