Zalig Kerstfeest, Gelukkig Nieuwjaar


Een wens waarvan we gewend zijn die elkaar elk jaar toe te wensen. Zo aan het einde van 2020 heeft deze wens toch wel een diepere betekenis gekregen. Het afgelopen jaar heeft grotendeels in het teken gestaan van Covid’19. Beperkingen op allerlei gebieden hebben een grote inbreuk gemaakt op onze vrijheid en veel zichtbaar en onzichtbaar leed veroorzaakt. Ook het regelmatig deelnemen aan vieringen in de kerk was lange tijd onmogelijk en daarna ging het met mondjesmaat. Hoewel we nog lang niet kunnen zeggen, maar wel wensen, dat Covid’19 met al de maatregelen snel verleden tijd zal zijn, wensen wij alle parochianen een ZALIG KERSTFEEST en een GELUKKIG NIEUWJAAR toe, in goede gezondheid. Wij hopen u het komende jaar weer te mogen begroeten in onze vieringen en bij andere activiteiten

 

Adreswijziging

Wilt u bij adreswijziging door verhuizing of andere wijzigingen die voor ons van belang zijn, dit ook even doorgeven aan het parochiesecretariaat zodat onze administratie van de parochianen goed op orde blijft. Dit kan storende fouten voorkomen. Dank U.

 

Kunstschilder Jos Groneschild.

Het is u welllicht opgevallen dat er achter het altaar  sinds mei/juni een aantal lakens hangt en u bent natuurlijk nieuwsgierig wat er daar achter plaats vindt. Onze bekende “huisschilder/tekenaar” Jos Groneschild is al maanden bezig om daar op de muur een waar kunstwerk te schilderen op de van hem bekende manier. Het einde nadert en  over enkele weken zult u met eigen ogen kunnen zien dat Jos er weer een zeer fraai bijbels tafereel van heeft gemaakt. Nog even geduld.

Papierenhanddoekjes.

Bij de ingang van de kerk is het de bedoeling dat we de handen even ontsmetten. Daarvoor hebben we ook papierenhanddoekjes liggen. Onlangs kregen wij van ZWI een doos met maar liefst 5000 handdoekjes.! Onze bijna buurman Leon Zwirs van ZWI disposables heel hartelijk dank hiervoor.( p.s. natuurlijk hopen wij vurig dat we ze lang niet allemaal nodig hebben want dat betekent dat de coronaperiode wel erg lang duurt)!

Parochie en financiën in coronatijd.

Het draait in de kerk niet om geld, juist niet. Maar we hebben uw steun wel heel erg nodig om te kunnen blijven doen wat noodzakelijk is.  Daarom rekenen wij op u! NL35 RABO 0109 0082 19. Denkt u daarbij er ook aan . uw bijdrage aan de actie kerkveiling/ kerkbalans!

Linoleum

Een tijd geleden hebben wij u gemeld dat we achter in de kerk aan beide zijden 6 banken hebben verwijderd om meer ruimte te hebben voor het koffie drinken na de vieringen (als dat weer mogelijk is) of om cursussen e.d. te houden. Na een oproep in deze Pastorale voor een sponsor voor het leggen van nieuwe linoleum zijn er via via contacten ontstaan met Forbo uit Krommenie. Zij hebben ons in staat gesteld om tegen voordelige prijs zo’n 100 meter linoleum aan te schaffen voor het gehele achterste gedeelte van de kerk. De firma ZIP uit Anna Paulowna heeft gezorgd voor het leggen. Wij willen Forbo hiervoor heel hartelijk danken. Het ziet er schitterend uit.

 

Copyright © 2006 - 2019.  OLV Praesentatie Anna Paulowna.