Onze Lieve Vrouw Praesentatie

Anna Paulowna

In de Vastentijd is voor de 2e maal door de R.K kerken van Den Helder, Julianadorp, Anna Paulowna, Breezand, ’t Zand, Texel en Langedijk gespaard voor het project van Mariëtte Berbeé, de bouw van een kraamkliniek in Oeganda. Net zoals vorig jaar heeft de actie ruim 8000 euro opgebracht! Vastenactie legt 50 % boven op deze  opbrengst, zodat Mariëtte binnenkort  ruim 12000 euro krijgt overgemaakt op de rekening van haar stichting! Daarnaast komen ook machtigingen vanuit dit postcodegebied op de rekening van ‘Een betere start’ terecht.

Inmiddels is de kraamkliniek helemaal klaar en de eerste baby’s zijn er geboren. Het is een prachtig gebouw geworden, ingericht met bedden en medische spullen vanuit Nederland. Dankzij Vastenaktie is er nu ook verlichting in de kliniek d.m.v. zonnepanelen. Binnenkort wordt er een ambulance aangeschaft om kraamvrouwen bij complicaties te kunnen vervoeren.

Mariëtte en de MOV (= Missie, Ontwikkeling, Vrede) leden van bovenstaande kerken willen u heel hartelijk bedanken voor uw bijdrage.

Hopelijk kunnen we volgend jaar weer op uw steun rekenen om de kraamkliniek te kunnen uitbreiden met o.a. slaapruimte en latrines voor het personeel.

Meer informatie en prachtige foto’s kunt u vinden op www.beterestart.com

Copyright © 2004-2020. OLV Praesentatie Anna Paulowna.