Na dit seizoen al een aantal mooie diensten muzikaal te hebben begeleid (september, Allerzielen, november)zijn we nu druk aan het repeteren voor kerstmis.

Dit doen we met veel plezier, want we hebben een leuke, kritische en nieuwe dirigent Vera van Tol! Ook is het combo aangevuld met een zeer goede nieuwe pianiste Jing Zhou, die ook heel mooi accordeon kan spelen. Ook hebben we gelukkig na deze gekke jaren al onze leden behouden en zijn we vol energie elke dinsdagavond aan het repeteren. Op deze avonden wordt er hard gewerkt aan onze stijl van zingen, de articulatie en het luisteren naar elkaar. Daarnaast is er altijd ruimte voor gezelligheid en aandacht voor elkaar. Kortom het gaat goed met ons koor en daar zijn we blij mee.

Waar we ook blij van zouden worden is dat u met kerstmis naar onze fijne en mooi versierde spoorbuurtkerk komt om samen met ons dit bijzondere feest van licht te vieren. We begeleiden die kerstavond viering om 22.30 uur en daarnaast hebben we weer ons vertrouwde kerstconcert op 2e kerstdag om 10.30 uur.

Tijdens dit concert wisselen we vertrouwde en nieuwe kerstliedjes af met mooie teksten, muzikale intermezzo's en een gastoptreden! En we sluiten het altijd af met een gezellig samenzijn met koffie, thee en wat lekkers. 

Wees welkom en tot ziens!

Copyright © 2021. OLV Praesentatie Anna Paulowna.