Inlogformulier

Artikel plaatsen?
dan eerst inloggen.
.

Pasen is misschien wel één van de mooiste en oudste feesten die wij elk jaar opnieuw met elkaar vieren. Een feest waarin hoop, liefde, verdriet en geluk onafscheidelijk met elkaar verbonden zijn.

Maar wat is Pasen precies? Wat gebeurde er met Jezus en wat betekent dat voor ons in onze tijd? Op zondag 14 april nemen wij u mee naar een  verhaal van pakweg 2000 jaar geleden. We vertellen het verhaal in de taal van nu en vullen het aan met de mooiste liedjes van Nura ritmisch koor Rhythm Voice uit Anna Paulowna.

De avond begint om 16:00 uur in de Spoorbuurtkerk te Anna Paulowna. De toegang is gratis en aan het eind van de avond nodigen wij u uit om onder genot van een kopje koffie, thee of limonade nog even met elkaar na te praten. Bij het verlaten van de kerk is er de mogelijkheid een vrijwillige bijdrage te doen om onze kosten te dekken.
Pasen is voor iedereen ongeacht afkomst, leeftijd of religie. Dus geniet, wees welkom en beleef Pasen op zondag 14 april met ons mee.We hopen u allen te zien!                                                                      

                                                 Nura en Rhythm Voice

Copyright © 2004-2019. OLV Praesentatie Anna Paulowna.