We hebben voor Kansrijk in dit vroege voorjaar weer mooie plannen. Zoals gezegd, kan het schubben voor Kansrijk dit jaar niet doorgaan, omdat Cock Ruijter geopereerd wordt aan zijn heup. En dit financiële gat willen we toch weer opvullen met andere dingen die we organiseren.

Dat is klaverjassen in de Carrousel. Komt allen op zaterdagavond 9 maart. De deur is open vanaf half 8 en om 8 uur gaan we van start. De entree is €7 , waarvoor u nog een lekker hapje bij de koffie en borrel krijgt, en niet te vergeten, de leuke prijsjes die er voor iedereen te winnen zijn. U kunt ook alleen komen, want de viertallen worden door ons ingedeeld. Dus het is een verrassing met wie u komt te kaarten, zo ontmoet u iedere rondje andere mensen. De opbrengst gaat naar de veelzijdige Kanywamiyage school, waar ze naast de gewone schoollessen de kinderen leren om hun eigen tuinproductie te verbeteren, voor een verbeterd gezinsinkomen.

 

En met het derde concert in aantocht, wordt het bijna een traditie bij Kansrijk om een benefietconcert te organiseren. We hebben Canta Terra uit Winkel bereid gevonden om  gratis voor ons op te treden. Het 10 koppige koor heeft een rijk repertoire aan wereldmuziek, waarvoor ze nu speciaal voor Kansrijk hun Afrikaanse liederen selecteren. Het is een aanstekelijk koor, dat interactie met het publiek erg op prijs stelt. Tussendoor laten we de Kansrijkprojecten zien, zodat u weet waar u al die tijd uw donaties aan schenkt, of die u enthousiast maken om juist te gaan schenken. Er zal ook kleine Afrikaanse houtwerkkunst te koop zijn en Afrikaanse sieraden.  Dus, kom op zondagmiddag 24 maart om 2 uur naar de ontmoetingsruimte achter de Samenvaartkerk, Molenvaart 421 in Anna Paulowna. Entree is € 10, waarbij een consumptie is inbegrepen.. Dus zet het in de agenda en zegt het voort, dan maken we er een mooie middag van!

Gebruikte schoolboeken kunnen naar Gerke Winnubst die ze verkoopt voor Kansrijk. Dit schoolboekenproject heeft ons al heel wat geld opgeleverd. Heb je nog schoolboeken? Bel naar: 0223 522808

Al onze activiteiten staan op de website: www.StichtingKansrijk. Iedere donatie is zeer welkom op NL63RABO 0303 1718 39. We zijn Anbi gecertificeerd dus donaties zijn aftrekbaar voor de belasting. Als je ideeën of vragen hebt, bel Gwenda Rwazo-de Pijper: 06-38632950.

Copyright © 2004- 2020. OLV Praesentatie Anna Paulowna.